Stanowisko: Technolog żywności
Miejsce pracy: Kalisz, ul. Grzybowa 5
Zadania:
- Opracowywanie receptur nowych lodów,
- Udoskonalanie istniejących produktów,
- Nadzór nad projektami rozwojowymi w zakresie nowych produktów,
- Prowadzenie prób technologicznych,
- Opracowywanie stosownej dokumentacji dla klientów i poszczególnych działów w firmie.
Oferujemy:
- Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
- Terminowe wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego + premie uznaniowe,
- Pakiet benefitów: karta Multisport, ubezpieczenie na życie, bezpłatny e-learning z języka angielskiego,
- Program poleceń - dodatkowa premia do 800zł za polecenie pracownika do pracy.
Wymagania:
- Wykształcenie wyższe kierunkowe (np. w dziedzinie technologii żywności, chemii, technologii chemicznej, mikrobiologii),
- Minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy,
- Dodatkowym atutem będzie znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji lodowej i spożywczej,
- Potwierdzone sukcesy we wprowadzaniu nowych produktów /opracowywaniu nowych receptur,
- Znajomość technik laboratoryjnych,
- Znajomość systemów jakości (ISO, BRC, IFS),
- Znajomość prawa żywnościowego,
- Znajomość pakietu MS Office,
- Dobra znajomość języka angielskiego,
- Umiejętność samodzielnego i skutecznego zarządzania projektami,
- Samodzielność i dobra organizacja pracy,
- Umiejętność skutecznego działania pod presją czasu.
Kandydatów prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@ffmw.pl z podaniem w tytule nazwy stanowiska.
Informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami.