Ten Serwis korzysta z plików cookies. Korzystanie z naszego Serwisu, bez zmian w ustawieniach przeglądarki, oznacza, że pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.

Stanowisko: Technolog żywności

Miejsce pracy: Kalisz, ul. Grzybowa 5

 

Zadania:


  • Opracowywanie receptur nowych lodów,
  • Udoskonalanie istniejących produktów,
  • Nadzór nad projektami rozwojowymi w zakresie nowych produktów,
  • Prowadzenie prób technologicznych,
  • Opracowywanie stosownej dokumentacji dla klientów i poszczególnych działów w firmie.

 

Oferujemy:

 

  • Stabilną pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
  • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • Terminowe wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji oraz doświadczenia zawodowego + premie uznaniowe,
  • Pakiet benefitów: karta Multisport, ubezpieczenie na życie, bezpłatny e-learning z języka angielskiego,
  • Program poleceń - dodatkowa premia do 800zł za polecenie pracownika do pracy.

 

Wymagania:

 

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe (np. w dziedzinie technologii żywności, chemii, technologii chemicznej, mikrobiologii),
  • Minimum 3-letnie doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku pracy,
  • Dodatkowym atutem będzie znajomość procesów technologicznych w obszarze produkcji lodowej i spożywczej,
  • Potwierdzone sukcesy we wprowadzaniu nowych produktów /opracowywaniu nowych receptur,
  • Znajomość technik laboratoryjnych,
  • Znajomość systemów jakości (ISO, BRC, IFS),
  • Znajomość prawa żywnościowego,
  • Znajomość pakietu MS Office,
  • Dobra znajomość języka angielskiego,
  • Umiejętność samodzielnego i skutecznego zarządzania projektami,
  • Samodzielność i dobra organizacja pracy,
  • Umiejętność skutecznego działania pod presją czasu.

 

 

Kandydatów prosimy o przesyłanie CV na adres: rekrutacja@ffmw.pl z podaniem w tytule nazwy stanowiska.

Informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi Kandydatami.


FF Marka Własna sp. z o.o. © 2018