Ten Serwis korzysta z plików cookies. Korzystanie z naszego Serwisu, bez zmian w ustawieniach przeglądarki, oznacza, że pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.

Aktualnie poszukujemy kandydatów zainteresowanych pracą na stanowisku

Młodszy Laborant

 

Miejsce pracy:  Chechło Pierwsze (okolice  Pabianic)
Nr Ref 4/LAB/CH

 

Oferujemy:

 

Pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie produkcyjnej w oparciu o umowę o pracę

Atrakcyjne warunki zatrudnienia uzależnione od doświadczenia i posiadanych umiejętności

Program Poleceń – możliwość dodatkowej premii za polecenie znajomego do pracy do 800 zł

Pracę w systemie 3 zmianowym

Proces adaptacyjny nowego pracownika

Możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kwalifikacji zawodowych w ramach struktur wewnętrznych

Pracę w przyjaznym zespole, zapewniającym wsparcie i dobrą atmosferę

Pakiet Benefit: dofinansowanie do Karty Multisport, ubezpieczenie na życie na preferencyjnych warunkach, dostęp do platformy e-learningowej  do nauki języka angielskiego

Dogodny dojazd do miejsca pracy, bezpłatny parking


Zadania:

 

Kontrola międzyoperacyjną procesu produkcyjnego zgodnie z harmonogramem

Kontrola stanu sanitarnego maszyn, urządzeń, hal produkcyjnych

Kontrola krytycznych punktów kontroli na linii produkcyjnej

Pobieranie próbek surowców, opakowań, półproduktów i wyrobów gotowych do analiz wewnętrznych i zewnętrznych. Wykonywanie analiz fizyko-chemicznych, sensorycznych i mikrobiologicznych

Badanie fizyko-chemiczne wody i ścieków

Raportowanie wyników badań. Ocena uzyskanych wyników. Zgłaszanie ewentualnych nieprawidłowości

Współudział w tworzeniu dokumentacji jakościowej (instrukcje, formularze itp)

 

Wymagania:


 

Wykształcenie kierunkowe minimum średnie (biotechnologia, chemia, mikrobiologia, ochrona środowiska, technologia żywności i żywienia człowieka  itp.)

Doświadczenie na pokrewnym stanowisku pracy - mile widziane

Doświadczenie zdobyte w branży FMCG będzie dodatkowym atutem

Znajomość zagadnień związanych z obszarem jakości w przemyśle spożywczym

Podstawowa wiedza z zakresu standardów systemów zapewniania jakości oraz bezpieczeństwa żywności (HACCP, FS, BRC, itp.)

Bardzo dobra znajomość obsługi komputera (Ms Office)

Zdolności analityczne, solidność, dokładność, zaangażowanie i systematyczność

Gotowość do pracy w systemie 3 zmianowym (praca również w soboty)


Kandydatów prosimy o przesyłanie CV z podaniem w tytule numeru 30/LAB/CH na adres rekrutacja@ffmw.pl


Informujemy, iż skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami.


FF Marka Własna sp. z o.o. © 2018