Ten Serwis korzysta z plików cookies. Korzystanie z naszego Serwisu, bez zmian w ustawieniach przeglądarki, oznacza, że pliki cookies zostaną zapisane w pamięci Urządzenia. Więcej w Polityce prywatności.

CERTYFIKATY I PATENTY

 

P. 399884 - „Sposób wytwarzania lodów na patyku oraz lody na patyku”. Wytwarzanie lodów na patyku o nowych właściwościach organoleptycznych.  Produkcja lodów z wykorzystaniem rozwiązań technologicznych tego patentu daje możliwość stworzenia produktów o niespotykanej do tej pory puszystości sięgającej 200%, gładkości, kremistości i odporności na zmiany temperaturowe.

 

P. 395257 - „Sposób wytwarzania rolad lodowych oraz rolada lodowa”. Innowacyjny sposób wytwarzania rolad lodowych o podwyższonej puszystości, lepszej gładkości oraz odporności na szok termiczny.

 

P.396705 - „Sposób wytwarzania rożków lodowych w waflu oraz rożek lodowy w waflu”. W oparciu o opatentowaną technologię wnętrze wafla oblewane jest polewą kakaową, a następnie schładzane ciekłym azotem, który powoduje natychmiastowe jej zastygnięcie. Dzięki temu polewa idealnie i równomiernie pokrywa wafel, zabezpieczając go przed nasiąkaniem.  

 

Certyfikaty:


FF Marka Własna sp. z o.o. © 2018